Wanden

Flexibele gyproc-wanden in limburg met gyproc metal stud

Grosemans Danny BVBA uit Zonhoven zorgt ervoor dat uw Gyproc-wanden altijd conform enkele basiseisen zijn. Stabiliteit, brandweerstand en isolatie van zowel geluid als temperatuur zijn dan ook bij ons een garantie. Hiervoor maken wij gebruik van de Metal Stud-gipsplaten. Ontdek nu waarom wij de oplossing hebben voor zowel simpele als iets complexere wanden.

brandweerstand wanden Zonhoven

Stevigheid, flexibiliteit en modern comfort dankzij metal stud

Met dit opbouwsysteem garanderen wij u niet alleen snelle werken, maar ook een uitzonderlijke stevigheid. Metal Stud-gipsplaten worden immers geplaatst op basis van gegalvaniseerde stalen profielen en zorgen zo voor een solide eindproduct.
Metal Stud Plafonds Zonhoven

Van een simpele muur tot een scheidingswand in een bioscoopzaal

Bij Metal Stud passen wij de wanden volledig aan uw noden aan. Van een eenvoudige muur tot een wand sterk genoeg om een boiler met 100 liter inhoud te torsen: dankzij deze moderne gipsplaten is alles op maat.
brandweerstand wanden Zonhoven

Een gyproc-wand voor elk doeleinde

Al deze voordelen worden bovendien gecombineerd met een relatief laag gewicht. Daardoor is het universeel toepasbaar en vinden we deze Gyproc-wanden terug in zowel woning- als utiliteitsbouw (waaronder bijvoorbeeld Clean Rooms), en zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Dit allemaal onafhankelijk van de dragende structuur, in houtskeletbouw, betonskeletbouw of welk ander bouwsysteem dan ook.

Snel en efficiënt bouwen

Bovendien laten deze scheidingswanden zichzelf snel en efficiënt opbouwen op het werk, zijn ze eenvoudig vervangbaar en kunnen leidingen en isolatie gemakkelijk worden ingebouwd. Ze bieden werkelijk alle voordelen die droge afbouw zo aantrekkelijk maken. Overigens vindt u een groot aantal van deze eigenschappen ook terug bij wanden op een houten geraamte. Wij vertellen u graag meer over dit alternatief systeem voor scheidingswanden.

Wij zijn werkzaam in Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden en de rest van Limburg, maar ook in en rond Leuven kunt u op ons rekenen voor uw Gyproc-wanden.