Plafonds

Geniet van alle vrijheid bij de plaatsing van uw gyproc-plafond

Gyproc mag dan snel geplaatst worden, er zit heus wat complexiteit achter in het ontwerp. Wij weten of we voor uw Gyproc-plafond Metal Stud of Plagryp moeten gebruiken, maar we helpen u ook graag een eerste stap te zetten in de wondere wereld van Gyprocwerken. Ontdek meer en contacteer ons voor uw nieuwe plafond in Limburg en Leuven.
Metal Stud Plafonds Zonhoven
Metal Stud Plafonds Zonhoven

Modern comfort dankzij uw gyproc-plafond

Met de verschillende mogelijkheden weet u misschien niet zo goed wat u het beste uitkomt, maar Gyproc biedt u garanties over de hele lijn. Wij plaatsen graag uw plafonds zodat u kunt genieten van

    • warmte-isolatie

    • brandwering

    • een uitstekende akoestiek

    • en andere bouwfysische eigenschappen

Gebogen vormen in uw architectuur

Artistieke vrijheid gaat niet meer hand in hand met grote, dure projecten. Gyproc laat ons toe gebogen vormen te verwerken in uw plafonds. Ook decoratie van uw plafond is mogelijk met de Gyproc Crystal gipstegels. Deze zijn bekleed met vinyl voor plafonds met inlegsysteem. Legt u ook accenten in uw plafond? Of kiest u voor een volledig effen plafond? Laat het ons gerust weten, want wij gaan graag aan de slag voor uw Gyproc plafond, inclusief kleinere oppervlakken.
Metal Stud Plafonds Zonhoven

Een gipskartonplaat voor elke ruimte

Andere toepassingen vergen andere aanpakken. Voor een hoge brandweerstand kiest u de RF-plaat, terwijl ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad – zoals uw badkamer – dan weer kunnen rekenen op WR-platen. Welke ruimte wilt u onder handen laten nemen?

Van het slimme, snelle metal stud tot het universeel toepasbare plagyp

Of u een vals plafond laat plaatsen of uw plafond laat bekleden, Gyproc heeft enkele formules ontwikkeld die u flexibiliteit gunnen. Metal Stud-plafonds zijn vrijdragend en bijzonder snel te monteren, maar PlaGyp daarentegen biedt dan weer indrukwekkende veelzijdigheid.